Vibration Speakers .... wow

Vibration Speakers zijn een nieuwe innovatie met een hoge "wow-factor". Een Vibration Speaker werkt niet als een conventionele speaker, maar wekt trillingen op in het object waar deze op staat. Hierdoor verandert je tafel, je buro, je kast of zelfs je raam of deur in een speaker.

Als je de speaker in je hand houdt komt er nauwelijks geluid uit maar zodra je de speaker ergens op zet is het effect verbluffend: volume, volle bas, helder geluid ...
Doordat bijvoorbeel de hele tafel as speaker fungeert is het geluid niet naar een kant gericht, maar verspreidt het zich gelijkmatig in alle richtingen rondom de speaker. Het geluid vult de kamer ...

De speakers kunnen worden aangesloten op de koptelefoon uitgang van elk apparaat. Ze werken hierdoor dus op alle telefoons met een kop-telefoon aansluiting (iPhone, Android telefoons, etc), tablets (iPad, android tablets, ..) MP3 spelers, iPod, NintendoDS, Playstation Vita, Laptops, PC's, etcetera.

Daarnaast heeft een Vibration Speaker een micro-SD slot. Als je daar een micro-SD kaartje met MP3'tjes in plaats kunnen de speakers ook zelfstandig MP3'tjes afspelen. Naast een speaker is het dus ook een volwaardige MP3 speler.
De speakers hebben een interne lithium ion accu die via USB kan worden opgeladen. De speakers kunnen uren vanaf de interne accu spelen.

De buitenkant van de Vibration Speakers is volledig gemaakt van aluminium: zeer robuust en degelijk. Het design is fraai en de speakers zijn afgewerkt in glossy metaal kleuren.